WHAT'S
NEW?

The City Post verwelkomt ABN AMRO, BDO en Essent als huurders

Organisaties hebben gekozen voor The City Post vanwege het ontwerp, de ligging, faciliteiten en voorzieningen en de moderne klimaatinstallaties. Reden voor onder meer ABN AMRO, BDO en Essent om te kiezen voor The City Post.

Lees meer
Laatste fase bouw The City Post is in zicht

De afbouw van The City Post in Zwolle is begonnen en hiermee gaat de bouw van fase 1 van The City Post de laatste fase in. Dagelijks zijn er rond de 100 mensen aan het werk om The City Post in de zomer gereed te hebben.

Lees meer
BDO huurt kantoorruimte in The City Post

Accountants- en adviesorganisatie BDO heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met DC Vastgoed voor de huur van ca. 2.300 m2 kantoorruimte en 41 parkeerplaatsen in The City Post in Zwolle.

Lees meer
The City Post en duurzaamheid

The City Post wordt het meest duurzame – en zelfs het eerste Paris Proof – multi tenant kantoorpand van de regio. De slimme technieken zorgen uiteraard voor een aangenaam binnenklimaat maar ook in de kosten is er voordeel voor de gebruiker.

 

Lees meer
The City Post krijgt vorm
The City Post krijgt vorm

Om The City Post volgende zomer gereed te hebben, zijn er dagelijks zo’n 80 mensen aan het werk. Momenteel realiseren we de nieuwe 1e en 3e verdieping. Oplettende kijkers kunnen ook al de nieuwe liftschachten en het nieuwe trappenhuis herkennen.

Lees meer
Ook Finanxe huurt kantoorruimte in The City Post Zwolle

Finanxe, een bedrijf voor arbeidsbemiddeling in de financiële sector, gaat ca. 420 m2 kantoorruimte huren in The City Post in Zwolle.

Lees meer
City Post in Zwolle verleidt bedrijven met duurzaam kantoorgebouw

The City Post in Zwolle verleidt bedrijven met duurzaam kantoorgebouw. Inmiddels is meer dan de helft van de kantoorruimte verhuurd. De Stentor publiceerde onlangs onderstaand artikel!

Lees meer

Move4Mobile kiest met The City Post voor duurzaamheid

De kogel is door de kerk: In de zomer van 2023 verhuist digital agency Move4Mobile naar het nieuwe stadsicoon van Zwolle: The City Post. Met deze verhuizing wil de agency een duidelijk signaal afgeven in deze tijd waarin thuiswerken de norm is geworden: kantoor is en blijft onmisbaar voor de interne cultuur. Move4Mobile zal maar liefst 1.000 m² huren op de 5e verdieping van The City Post.

Lees meer
The City Post wenst je een fantastische zomer!

Ondertussen werken wij door aan de realisatie van het meest duurzame en complete verzamelgebouw van Gemeente Zwolle. Doordat er gekozen is voor duurzaam hergebruik van de constructie wordt er met zorg en aandacht gesloopt. De komende periode wordt de opbouw voorzichtig van het gebouw verwijderd en dat maakt de bestaande constructie steeds beter zichtbaar.