WHAT'S
NEW?

The City Post wenst je een fantastische zomer!

Ondertussen werken wij door aan de realisatie van het meest duurzame en complete verzamelgebouw van Gemeente Zwolle. Doordat er gekozen is voor duurzaam hergebruik van de constructie wordt er met zorg en aandacht gesloopt. De komende periode wordt de opbouw voorzichtig van het gebouw verwijderd en dat maakt de bestaande constructie steeds beter zichtbaar.

Het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle

Op dit moment zijn we druk bezig met contracteren van de nieuwe huurders van The City Post. Zo hebben we al huurders voor de begane grond, eerste verdieping en vierde verdieping vastgelegd. Nu kunnen we met trots melden dat we ook een huurder voor de vijfde verdieping van The City Post hebben. Het penthouse van The City Post zal straks het nieuwe hoofdkantoor worden van een bedrijf dat perfect past binnen The City Post. Het betreft een jong en dynamisch bedrijf dat jaarlijks hoog terugkomt in de FD Gazellen ranglijst. Dit bedrijf kiest specifiek voor The City Post vanwege de hoge kwaliteit van het gebouw, de vele voorzieningen en faciliteiten in het gebouw en natuurlijk de perfecte locatie naast het station en de binnenstad. Op dit moment hebben we nog twee verdiepingen beschikbaar. Ook interesse om jouw bedrijf te vestigen in het meest duurzame en complete verzamelgebouw van Zwolle? Neem vrijblijvend contact op!

De entree van zakelijk zwolle.

Bij The City Post wordt je ontvangen in stijl. Geheel verzorgd door Copijn. Zij bouwen buiten aan een hoogwaardige en stedelijke entree.

Fokkema & Partners

The City Post vindt perfecte partner in interieurarchitect: Fokkema & Partners. Een match in duurzaamheid en bouwkundige transformatie 💚 Bekijk hier hun projecten

Duurzaam huren

Duurzaam huren en gemak ligt als huurder van The City Post binnen handbereik 🤳 Samen met MSML bouwen we een app waarmee de gebruikers hun klimaat regelen, toegang krijgen tot het gebouw en parkeergarage, inzicht krijgen in hun verbruik én gebruik maken van de faciliteiten zoals het bestellen van lunch of het reserveren van een vergaderzaal.

Bramer

Met 100 jaar ervaring bouwen aan de toekomst. DC Vastgoed en Aannemersbedrijf Bramer uit Vriezenveen werken samen aan de skyline van Zakelijk Zwolle.

Premium locatie. Premium Koffie

Een goede werkdag begint met goede koffie. The City Post heet zijn eerste huurder welkom: Coffeemania! Zij gaan zorgen voor heerlijke koffie én verse lunches in het nieuwe icoon van zakelijk Zwolle. Met de komst van Coffeemania is ca. 1.750 m2 op de begane grond en eerste verdieping van The City Post ingevuld.

Realisatie The City Post

De realisatie van The City Post komt steeds dichterbij! Samen met deze bouwteampartners bouwt DC Vastgoed aan de skyline van zakelijk Zwolle: Aannemersbedrijf Bramer B.V., BREEAM-NL, Weever BouwFaçadis GevelbouwDe Groot Installatiegroep en Inteco klimaatplafondshttps://lnkd.in/evJTci4